3.div.distr.10 1965: Bardufoss OIF - Tromsø IL

Et reservespekket TIL-lag greide å sikre seg 1 poeng i kampen mot BOIF på Heggelia Stadion. Resultatet ble 0-0. Kampen var svak, og når det først skal deles ut poeng, var det OK at lagene fikk ett hver. Spillet foregikk i et bedagelig tempo, og det var liten eller overhode ingen innsats å spore hos spillerne, kanskje bortsett fra TILs Bjørn Steinar Johansen som viste vanlig fightervilje.

TIL-guttene kom best i gang, og de hadde mange farlige sjanser som BOIFs utmerkede målmann Inge Thun ryddet opp i på en glimrende måte. Etter hvert jevnet spillet seg ut, og det foregikk for det meste på midtbanen. TILs indre forsvar spilte denne gang svært usikkert og åpent, og det var mange ganger nære på at BOIF kunne få mål. Når sant skal sies var kampen veldig spennende og resultatet var uvist helt til dommeren blåste av.

Også denne kampen utmerket BOIFs målmann seg med et glimrende spill, han må være en av landsdelens beste for tiden (kanskje den aller beste ?)  Hos TIL vil vi gi honnør til Dagfinn Holst, han spilte en meget god kamp som indre løper, og han bekreftet at han kan spille på en hvilken som helst plass i laget og komme bra fra det. Sidehalfene Robert Beck og Harald Rønne kom også bra fra denne kampen.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 11.09.2003

Del dette: