3.div.distr.10 1964: Tromsø IL - Mellembygd

Her fyrer en TIL-spiller løs mot Mellembygd.

Tromsø IL sikret seg de to poengene mot Mellembygd i Tromsø, 1-0 ble sluttresultatet etter at stillingen var 0-0 ved pause. Kampen ble ført i et noe bedagelig tempo, og ble aldri god. Seieren var fortjent og burde vært adskillig større.

Første omgang ble den beste. Da spilte Tromsø-guttene bra på vingene, og presset stor gjennom hele omgangen. Men løperekka manglet brodd og besluttsomhet i avgjørende øyeblikk, og maktet ikke å score tross utallige tilbud.

I andre runde kjempet Mellembygd for å klare poeng, men også de var inneffektive og hele tiden stoppet av TILs gode forsvar. På TIL spilte Hugo Anthonsen og Reidar Stenersen best i forsvaret. Risa og Kristoffersen hadde ingen vanskeligheter med å holde midtbanen. Unge Reidar Ringbakken var den beste i løperekka. Ringbakken har utviklet seg meget i løpet av de siste kampene, arbeidsom, teknisk god og rask. Han var også den mest skuddvillige, og fikk da æren å lage kampens eneste mål, hans skudd fra 16-meteren satt helt oppe i vinkelen.

Kampens dommer Olav Aune var direkte svak.

Oppdatert: 05.09.2003