3.div.distr.10 1964: Nor Narvik - Tromsø IL

Nor vant for stort med 5-1 i kampen mot Tromsø IL i Narvik. Laget lå over i spill i deler av kampen, men når resultatet ble så stort som det ble skyldes det stor usikkerhet i TIL-forsvaret. Stillingen ved pause var 3-0 etter at Nor hadde åpnet best og hadde tatt initiativet det meste av omgangen. Victor Amundsen scoret allerede etter 20 minutter på et langskudd som Roy Johansen burde ha tatt. Karstein Alstad sto for den andre scoringen, og nummer tre ble laget av Finn Harald Ellingsen.

Etter pause var det TIL som i store deler var dominerende, men det var liten sammenheng i løperekka, og de fleste sjansene ble ødelagt. Arnt Hugo Lund hadde flere store sjanser som han ikke fikk noe ut av. - Etter vel en halvtime ble 4-0 på dagens peneste scoring - ved Ellingsen på et kanonskudd fra over tyve meter. 5-0 ble det fra Karstein Alstad, og TILs trøstemål kom to minutter før slutt, satt inn av Svein Hugo Hansen.

TIL hadde et svakt og usikkert forsvar, vinghalfene Edmund Kristoffersen og Jon Risa var lagets beste spillere, men de spilte ofte så offensivt at de ikke rakk tilbake i forsvar for å demme opp for Nor-angrep. I løperekka var indre høyre Robert Beck den mest arbeidsomme og beste.