3.div.distr.10 1964: Mjølner - Tromsø IL

Dårlig innsats fra begge lag preget oppgjøret mellom Mjølner og Tromsø IL på gressbanen i Narvik. TIL berget atter en gang seieren på en scoring av Jon Risa like etter pause - en hard markkryper fra fra 12 meters hold som ikke Egil Mikalsen hadde sjanse til å berøre. Resultatet var så nær rettferdig etter som TIL hadde godt og vel brorparten av de få sjansene som kampen bød. Mjølner hadde gjordt en bommert da de valgte å erstatte Tor Helge Brustad som ikke stilte opp, med Kjell Larsen. Dermed mistet løperekka helt sin brodd og de få skuddene som var, gikk høyt over.

Best på banen i denne kampen var Reidar Ringbakken og de to lags keepere som begge hadde endel fine redninger, men som ikke hadde nok å gjøre for å bli helt varme. Reidar Ringbakken har et overblikk og en teknikk som gir ham et ekstra forsprang. Hans makker på den andre indreplassen, Jon Risa var denne gangen ikke arbeidsvillig nok. Forsvaret spilte kontant og sikkert som de pleier, Magne Johansen har forbedret seg betraktelig når det gjelder avleveringene og var kanskje bestemann. Men Edmund Kristoffersen og Reidar Stenersen var ikke langt etter

Kampen var en av de mest fairspilte kamper som er spilt i Narvik på lenge. Ikke en eneste gang forekom det hardhet i taklingene.

Dommer Erik Braathen hadde en enkel jobb, noe han belønnet med å dømme få frispark.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 05.09.2003

Del dette: