3.div.distr.10 1963: Tromsø IL - Mellembygd

At det er Mellombygd og ikke TIL som ligger på bunnen av tabellen og har vanskeligheter med å beholde plassen i 3. divisjonen, var det ingen som kunne skjønne av denne kampen. TIL lagde en kamp som ikke rager over det laget i flertallet kampene de har prestert tidligere i år, og ble et lett bytte for de langt effektive og oppfinsomme målselvingene.

Ballen befant seg 3 fjerdedeler av kampen på TILs halvdel, men det var tydligvis ikke der det blir mål av, og foran mål var TIL hjelpeløse. Når dertil Mellombygd hadde svært lett for å komme gjennom TIL-forsvaret - særlig på høyresiden - var slaget tapt. Alle målene kom på høyresiden der Jan Tore Berntsen valset opp med TIL-forsvarene omtrent som det passet.

Hos TIL var det bare Hugo Anthonsen som kan få god kritikk - løperekka var så elendig som vi skjelden har sett den - og det sier ikke så lite. Den eneste som viste noe positivt var faktisk Jan Willy Klungseth som kom inn som reserve for Edmund Kristoffersen, - hadde han bare kunne plassere seg.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 01.09.2003

Del dette: