3.div.distr.10 1963: Nor Narvik - Tromsø IL

Tromsø IL ble regelrett snytt for et straffespark tre minutter før slutt i fotballkampen mot Nor i Narvik, - stillingen var 0-0. Umidlebart etter dette og før TIL-guttene var kommet over ergrelsen, gikk Nor-guttene direkte mot TIL-målet, og Viktor Amundsen som fikk ballen utenfor 16-meteren satte inn kampens eneste mål - en hard markkryper i målets høyre hjørne.

Egentlig hadde ingen av lagene fortjent noen mål. Kampen ble svært svak, og for TIL ble den en skuffelse etter de gode taktene som ble vist mot HIL forrige helg. Begge lag virket giddesløse og innsatsen manglet helt. Nor hadde sin styrke i halfrekken som dominerte midtbanespillet. Hos TIL var det løperekken som sviktet, laget hadde flere opplagte målsjanser enn Nor, blandt annet sto Håvard Wangberg to ganger alene foran mål, og Tor Brandeggen hadde en heading i stanga.

 Den eneste på laget som kom opp mot sitt beste var Magne Johansen som spilte en kamp fullt på høyde med hva han er god for på sitt beste. Jan Johannessen hadde også en rekke fine redninger, og var også god i feltet, men virket svært passiv ved Nors scoring. 

Dommer var Erik Rønning fra Mjølner som strevde med å holde kampen i "tømmene".

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 29.08.2003

Del dette: