3.div.distr.10 1962: Tromsø IL - Nor Narvik

I en spillemessig svak 3. divisjonskamp mellom TIL og Nor, gikk begge poengene heldig til hjemmelaget. Seieren ble så knapp som mulig med 1-0, og scoringen kom ved en misforståelse i Nors forsvar, tidlig i kampen. Det var Tor Brandeggen som var påpasselig fremme og fikk ballen forbi keeper under et svak tilbakespill, hvor også keeper var svært passiv

Spillet var under pari fra begge lag. Det var et utall av feilpasninger og mye poling, særlig i første omgang. Hjemmepublikummet som hadde sett TIL for kort tid siden nedspille et lag som Mjølner, var nok skuffet over innsatsen. Vi kunne bl.a. ikke notere et eneste skudd fra TIL-løperne som traff mellom stengene.

I annen omgang kjempet Nor bedre og spilte seg til flere gode sjanser, men utnyttelsen var dårlig. TILs forsvar var også patent og holdt unna. TIL hadde sin beste spiller i høyre half Edmund Kristoffersen, han dempet ofte pent og forsøkte å trekke opp til skikkelig spill. I det indre forsvar var Jan Johannessen i mål sikker, men særlig syntes vi Bjørn Steinar Johansen gjorde en god innsats.