3.div.distr.10 1962: Mjølner - Tromsø IL

Oppgjøret mellom Mjølner og Tromsø IL i Narvik var en bedrøvelig affære. Til tross for en 2-0 seier og to poeng var Mjølners lag en skuffelse, og kampen tilhører den svakeste som er spilt på Narvik Stadion i år.

Første omgang var målløs, og det ble ikke noe mål før etter en halv time i andre omgang, da Geir Indregard gikk inn til dødlinjen og ga en skreddersydd pasning til Terje Skarsfjord som satte den i mål. Fem minutter etterpå var Geir Indregard igjen frampå og headet i mål en returball.

TIL spilte en bra andre omgang, da de prøvde å redusere Mjølners ledelse, men skuddferdigheten var svak. Hos TIL var keeperen Roy Johansen spretten og god, mens backene heller var svake. Blandt sidehalfene var Edmund Kristoffersen best, og løperekka og lagets beste spiller var Tor Brandeggen som også hadde god støtte av sin indremann Johnny Ingebrigtsen.

Kampen ble dømt av Asbjørn Normark, Nor.

ÅUtarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 20.08.2003