3.div.distr.10 1961: Tromsø IL - LiaBrage

Det ble ingen stor dag i 3. divisjons-oppgjøret i Tromsø mellom TIL og Lia/Brage. At det var bunnlagene i divisjonen fikk man tydelig bekreftet. I den jevnspilte kampen fikk TIL begge poengene med 2-1 seier, etter å ha ledet 1-0 ved pause.

Lia/Brage åpnet best og etter 11 minutter var det så vidt Harald Rønne i TIL-buret fikk bokset et kjempeskudd mot vinkelen til corner. I en periode vekslet spillet sterkt, men ingen av lagene fikk noe skikkelig pasningsspill, og begge forsvar hadde en lett oppgave. Midt i omgangen fikk TIL et lite overtak på midtbanen, og i det 25 minutt den første scoringen. Lia/Brages forsvar var utilgivelig stillestående ved dette høvet. Tor Brandeggen var plutselig alene med keeper, som sto limt på streken, og han hadde ingen vanskeligheter å plasser ballen i nettet.

Etter sidebytte hadde begge lag ommøblert litt. Allerede etter tre minutter utlignet Lia/Brage. Men TIL søget for sluttresultatet fem minutter deretter. Ett frispark like utenfor 16-meteren stoppet en forsvarer med hodet, og Jan Magne Johansen scoret pent på direkten. Harstad-laget presset på, men TIL-keeper Harald Rønne spilte ypperlig på streken og holdt målet rent.

Oppdatert: 07.08.2003