3.div.distr.10 1957: Mjølner - Tromsø IL

Da TIL skulle reise med buss til Narvik, veltet bussen utenfor veien med spillere fra TIL og GIL, heldigvis ble det bare ubetydelige personskader. Uhellet skjedde et par kilometer sør for veivesenets garasje på Heia. Kampen ble utsatt.

Den utsatte kampen ble spilt 29. september:  Mjølner sikret seg alle poengene i serieoppgjøret mot TIL, og dermed også andre plassen på tabellen. Begge lag stilte med flere reserver, TIL manglet Johnny Kaasbøll, Arnold Jensen og Ivan Wilhelmsen. Etter en ganske jevn første omgang som bød på en Mjølner-scoring, dominerte Narvik-laget stort i annen omgang. At det bare ble en scoring på Mjølner skyldes i vesentlig grad løpernes ineffektivitet. En ganske sjenerende vind blåste på tvers av banen, og gjorde sitt til at de fleste pasningene tok veien til motspillerne.

I annen omgang åpnet Mjølner best, men bare etter noen minutter overtok TIL spillet og lå endel over en halvtimes tid. I det 31. minutt fanget Mjølners Ag opp ballen i midten. Han kranglet seg forbi TIL-forsvaret og nettet. Linjemannen vinket for offside, uten at dommeren var oppmerksom på det. Resten av omgangen lå Mjølner en tanke over.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 25.07.2003

Del dette: