1.divisjon 1955: Nor Narvik - Tromsø IL

TILs seier over Nor i 1.divisjonskampen i Narvik kom nesten like overraskende som Mjølners 1-1 resultat mot HIL. TIL vant på at laget var snarere på ballen enn Nor-guttene, og at forsvaret spilte godt. Løperekken var mer tannløs, med unntak av Ronald Hansen som skapte noen farlige sjanser med sine corner. Kampens eneste mål kom i første omgangs 27. minutt. TILs senterløper Johnny Kaasbøll scoret fra 4-5 meters hold, etter et innlegg fra Arnold Jensen. Første omgang hadde TIL klart overtaket. Det var dårlig sammenheng mellom Nors forsvar og løperekken, og TILs  Norvald Johansen og Håkon Nilsen - behersket midtbanen helt.

I annen runde tok Nor over spillet de første 15 minuttene, og hadde flere farlige sjanser - b.l.a. et kanonskudd som gikk i stolpen. TILs forsvar spilte imidlertid godt, særlig Arne Olsen i mål. I midten av runden jevnet spillet seg mer ut, men i slutten av omgangen kom Nor for fullt - og det viste seg at Narvik-laget hadde bedre kondisjon. De greide imidlertid ikke å gjøre noe med sjansene.

Oppdatert: 20.07.2003