Kretsserie 1954: Tromsø IL - Karnes IL

Kretskampen mellom TIL og Karnes endte med 6-1 for TIL. Karnes hadde imidlertid en åpning av de aller sterkeste. Karnes gikk opp og scoret før TIL hadde fått rørt knottene ordentlig. I 36 minutter holdt de ledelsen, så utlignet TIL til 1-1, som holdt til pause.

I annen omgang ble det imidlertid TIL for alle pengene, Karnes sprakk tydeligvis på kondisjonen, og TIL spilte ball i hatt med motstanderne. Fem ganger måtte Karnes-målmannen hente ballen ut av nettet før kampen ble avblåst.

Karnes-laget klarte seg bra, og hadde karene hatt krefter også til annen omgang, ville TIL ha måtte slite hardt. For TIL var kampen trass i det store resultaet ikke særlig oppmuntrende foran neste rundekamp. Det ser ut til at maskineriet trenger lang oppvarming. Det kan være en tanke å starte med den før kampen.

Oppdatert: 19.07.2003