Kretsserie 1953: Tromsø IL - GIL

Kretskampen i klasse A mellom GIL og TIL ble ikke det oppgjøret som i alle fall optimistene hadde ventet seg. TILs 2-0 seier var høyst fortjent, men fotballnivået under matchen presset seg ikke mot de store høyder akkurat og innsatsen på begge lag må kunne karaktiseres som laber.

Første omgang var i realiteten best, og glimtvis fikk en her se flere pene ting. TILs halfrekke var lyspunktet under hele kampen, og spesielt Håkon Nilsen og Arnold Jensen beviste at det slett ikke var noen tilfeldighet at de er plukket ut til treningsleir i Narvik.  Kaasbøllå var også i slag og noterte seg for flere pene skudd. Ellers hadde en inntrykk av at løperekka forøvrig ikke gikk særlig hardt inn for og lage det store. Hemmingsen på ytre høyre spilte hurtig og la godt tilrette, men hans pasninger løste seg svært ofte opp i ingenting, da Brandeggen virket noe slapp og likeglad.

Dommer Henry Dyrstad hadde en god dag bortsett fra et par grove hands og en tvilsom offside-avgjørelse som han ikke hadde oversikt over på grunn av ugunstig plassering.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 19.07.2003

Del dette: