NNM 2.runde 1952: Andenes IL - Tromsø IL

I cupkampen i nordnorsken mellom TIL og Andenes , endte med seier til Tromsø IL     1-0, omgangsresultatet var 0-0. Kampen i sin helhet ble en smule dramatisk, - dommeren brukte fløyta flittig og en hel del frispark ble tatt. Det var særlig Andenes-guttene som en stor del syndet mot fotballreglene. I første omgang hadde TIL spillet, mens Andenes gikk mer inn for å rive opp Tromsø-guttenes småspill.

I annen omgang kom TIL sterkere og greide å gjennomføre småspillet bra. I det 37. minutt handset Andenes venstre back, og dommeren dømte straffe og Sigmund Hemmingsen satte ballen rett på keeper. Returballen fanget han opp og satte den i nettet.

Dommeren Karl Kobro hadde en vanskelig oppgave, særlig da en av linjemennene blandet seg for mye i dommerens avgjørelser.

Oppdatert: 18.07.2003