Kretsserie 1951: Tromsø IL - Skarp

Til tross for regnet før og under kampen, ble kampen en av de bedre. Periodevis kunne man se pent spill fra begge parter, med fikse kombinasjoner. Men det ble også mange lange baller fram og tilbake uten noen mening. Det første kvarteret var spillet jevnt, men etter hvert fikk TIL mer overtak, som de holdt de neste 20 minutter. Resten av omgang lå Skarp over. Etter 42 minutter fikk TIL mål, og med 1-0 gikk omgangen ut.

Annen omgang var bare fem minutter da Skarp utlignet ved et nydelig skudd av Agnar Johansen. Etter utligningen ble farten satt ytterlig opp og publikum var livlig med, riktig cupstemning. Etter 12 minutter får TIL sitt andre mål, og hadde nå en bra periode med farlige oppløp, det resulterte i to mål i det 24. og det 29. minutt. Før slutt reduserte Skarp til 2-4, og med det resultat ebbet kampen ut. TILs forsvar arbeidet godt, med Gunnar Olsson som den beste. Løperekken gikk godt sammen. og en merker seg den unge Ronald "Gingen" Hansen som en lovende spiller.

Roald Rønne dømte godt, og brukte fløyta flittig når det ble tendenser til hårdt spill.

Oppdatert: 17.07.2003