Kretsserie 1948: Tromsø IL - Skarp

Det ble TIL som trakk det lengste strået i den jevne kampen mot Skarp, med samme målsiffer som Fløya ble avfeid med i forrige uke. Banen var som vanlig - får en vel si, i elendig forfatning etter det langvarige rengværet, og spillet ble også hemmet av det.

Det var TIL som kom best igang, og etter få minutters spill lå første ballen i Skarp-målet, pent innsatt av Hans Mortensen. Etter dette jevner det hele seg mere ut, og Skarp får mer og mer ut av banespillet, i en ti minutters periode var Skarp flere ganger nær på å utligne. Så kom TIL igang igjen, og etter 35 minutter er det klart for mål nummer to. Helge Bendiksen legger over en pen ball, som Hans Mortensen ikke nøler med å sette inn. Skarp taper dog ikke motet, men sliter energisk for redusering, og i det 37. minutt klarer Arnulf Larsen og trenge gjennom.

I annen omgang fikk TIL et lite overtak i spillet, og i det 8. minutt laget Hans Mortensen sitt mål nummer tre på et vellplassert skudd, som keeper ikke hadde en sjanse på.   Og med dette reultatet ebber kampen ut. 

Roald Rønne dømte godt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 14.07.2003

Del dette: