Kretsserie 1947: Tromsø IL - Fløya

Kampen endte uavgjort, dermed har TIL avgitt fem poeng i kretsserien, mens Fløya tapte sitt første, og således fremdeles skulle ha sjanser til mesterskapet. Det må imidlertid da vises helt andre ting enn det som ble vist her. Kampen ble stort sett en skuffelse, hva begge lag angår. Det var ikke meget av spill som ble servert, men begge lag slet energisk for å tilkjempe seg seieren. Så sett fra det synspunkt ble det en ganske underholdende affære for det tallrike publikum som var møtt opp.

Allerede i begynnelsen av kampen tilrev Fløya seg overtaket, godt hjulpet av en ganske kraftig vind i ryggen. Det ble derimot TIL som tok ledelsen i det 11. minutt. Norvald Johansen satt pent inn en corner fra høyre. Ventet nu at TIL skulle sikre seg seieren, men Fløya-guttene var vist av en annen mening, og i det 22. minutt utlignet de ved Lundblad. Og Fløya fikk nok et mål ved samme Lundblad.

Hadde Fløya taket på spillet i første omgang, så ble annen omgang like meget TILs. Men Fløya avviste TILs mange forsøk helt til det gjennsto fem minutter av kampen. Helge Bendiksen sørget da med utligning med et langskudd like under tverrliggeren.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.07.2003

Del dette: