Kretsserie 1947: Harstad Skl - Tromsø IL

Fra Harstad meldes det til Nordlys at TIL som spilte Kretskamp mot Harstad Sportsklubb vant med 4-0. Første omgang var stort sett jevn, TIL ledet 1-0. Mot slutten av annen omgang presset Sportsklubben en del. Seieren var fortjent, men i største laget.

(Ref. fra Harstad Tidende): Kretskampen mellom Tromsø IL og Sportsklubben Harstad  var tross alle nederlag hos Sportsklubben innsett med en viss nyskjerrighet. - Sportsklubben ga imidlertid publikum en meget spennende kamp og presterte å spille 0-1 i første omgang, idet TIL lyktes å score etter ti minutter.

Annen omgang ble ikke ble ikke så gunstig i det TIL økte med tre mål  etter 13, 15 og 17 minutter. Det ville være synd å si at Sportsklubben ikke hadde sjanser. Det var bare rene uflaksen idet de en rekke ganger tiltvang seg cornere som bare TIL med møye kunne avverge.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Harstad Tidende).

POppdatert: 18.047.2004