Nordserien 1945: Skarp - Tromsø IL

Kampen var tvert igjennem meget god, og det ble levert mye god fotball. Publikum var til sine tider helt elleville av iver og begeistring og heia-rop hørtes kontinuerlig. Lagene var svært jevne og første runde bød på en masse flotte opplegg og målsjangser, men uten resultat.  Runden endte 0-0.

I annen runde lå kanske TIL litt over i spill, og etter et kvarter fikk de sitt første mål etter en masse rot og klyngespill foran buret til Skarp. Men nu er det Skarp som presser, og 10 min. senere utligner de med et flott skudd av Leiv Wilhelmsen. Det må nu spilles ekstrarunder, og i pausen går diskusjonene høgt blant publikum.

I sitt 6. min. får Skarp sitt annet mål, også scoret av Leiv Wilhelmsen. I annen ekstrarunde presser TIL sterkt, og spillet foregår nu på Skarps banehalvdel. Skarps keeper får mye å gjøre, men klarer brasene flott, men så hender det: 3 min. før slutt får TIL rotet inn et mål etter mye klyngespill - og dermed blir det 2-2.  Dommer Halvdan Brox dømte dårlig. Og så håpes vi at det  heretter kan skaffes bedre linjemenn til slike viktige kamper. Linjemennene var håpløse. Heller ikke bør publikum hope seg opp omkring mål og hoi og pipe; det gjør målmannen nervøs og tar seg dårlig ut.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Nordlys).

Oppdatert: 08.07.2003

Del dette: