Nordserien 1945: Fløya - Tromsø IL

Finalen i Nordserien samlet 890 tilskuere. Det var fart over kampen, men ikke noe særlig pent spill. En så altfor ofte at spillerne bommet på ballen, særlig hadde TILs forsvar noen svake øyeblikk til og begynne med.  I det 12. min. fører Bendiksen opp en farlig ball og skyter, men Fløyas målmann redder ypperlig til corner, corneren går i hendene på målmannen, men han mister ballen og Mortensen skyter mål. Fløya overrasket stort, de hadde presset neste hele første omgang. I det 25. min. får Fløyas Petter Jensen en ball, fører opp og plasserer et flott skudd i hjørnet på TIL-buret, - ypperlig scoret.

Mål nr. 2  får TIL ganske tidlig i annen omgang. - En Fløyaspiller handser. Bj.Paulsen tar den og skyter direkte i hendene på keeper, han mister den og der scores. TIL får så det tredje målet, det er Jens Jensen som snapper en ball fra en av Fløyas forsvarere og legger opp til Helge Bendiksen som scorer. Til vinner Nordserien 3-1 og er klar for finalen mellom Nord og Sørserien.  Dommer var E. Wilhelmsen.

Oppdatert: 08.07.2003