Kretsserie 1937: Tromsø IL - Fløya

Efter alt regnet dagen før kampen var banen meget sleip, så den var tung og vanskelig å spille på. TIL tar initiativet og får igang et elegant småspill som resulterer i mål efter et flott skudd av Jens Jensen. TIL beholder stort sett spillet i hele første runde med flere farlige situasjoner foran Fløyas mål, og i slutten av omgangen nikker Gustav Dalsbø ballen i nettet, men målet blev annulert for offside.  TIL hadde flere corner som rant ut i fisk. Fløya kom ikke ordentlig i gang, og som helhet skuffet laget.

Annen omgang blev adskillig bedre for Fløya og spillet var jevnere, - Fløya hadde flere oplagte målchanser, men skyteferdigheten manglet . Det var TIL som efter et elegant opløp fikk sitt annet mål ved Petter Jensen.  Kampen ebbet ut med 2-0 til TIL.

På TIL var backparet Reidar Pedersen og Hemming Stellander flott, den siste må være mer forsiktig under angrep av motspillerne. Keeper Reidar Brandeggen spilte i stor stil og virket meget pålitelig. Vinghalfene Johan Johansen og Paul Jensen spilte til sine tider meget godt, men hadde tendensen til å holde sig for langt tilbake under angrep, så det blev et tomrum mellem dem og løperekken. Centerhalf Sverre Andresen hadde god forståelse som 3. back, men sleivet meget. I løperekken arbeidet Arne Berger og Gustav Dalsbø godt. Daniel Olsen spilte også bra, men har vanskelig å legge ballen "dø".  Jens Jensen er for svak med innleggene. Centerforward Petter Jensen var god, men med litt mindre egoisme i driblingene kunde han blitt førsteklasses.

Dommeren Salomon Shotland kom godt fra kampen.

Oppdatert: 05.07.2003