Kretsserie 1937: Mjølner - Tromsø IL

Fotballkampen på Narvik Stadion begynte med et truende opløp av TIL som endte med mål efter 15 sekunder. Kampen fortsatte, og i det 30. minutt lå ballen i Mjølners nett. Et minutt efter dacapo. Runden gikk ut med 3-0 i TILs favør. Annen runde tok Mjølner ledelsen og laget hele tre mål, - alle lettkjøpte, første var selvmål. Brandeggen blev skadet i hånden under 2. mål, da han lå og holdt ballen. - Det var ulovlig påtrykking på målmannen. Tredje mål greide han ikke med skadet hånd å avverge.

På TILs lag spilte ytre høire Gustav Dalsbø og center Petter Jensen ypperlig. Resten av løperekken spilte i første omgang bra, likeledes samtlige på laget. I annen runde var laget ikke til å kjenne igjen. Forsvaret klikket helt, så løperekken fikk ikke bli utnyttet. En av Mjølners spillere blev utvist.