Kretsserie 1934: Tromsø IL - Skarp

Fotballkampen mellem Skarp og Tromsø Idrettslag hadde samlet tallrikt publikum, og var rivende og spennende. Skarp-guttene spilte med fart og humør og fortjente sin seier. Det var begeistringen og spenningen fra de gamle "Skarp-Turn-kamper" på Idrettsplassen.

TIL var i begyndelsen av første runde temmelig overlegen, de presset Skarp-buret  jevnt og Skarp-guttene hadde ikke enkeltprestasjoner engang. Men TIL klarte ikke å lave mål. De hadde ondt for å foreta noe avgjørende, tross chansene langtfra manglet. Endelig efter 20 min. får de det første mål. Skarp har spillet sig op efter hvert og 4-5 min. efter utligner de efter godt arbeide av ytre høire som blev passet altfor lite på. Spillet går litt fram og tilbake, og efter 30.min. får TIL sitt annet mål. Like efter sender Skarp ballen over til y.h., og den suser inn i nettmaskene.

I annen runde har TIL igjen spillet til å begynne med. Så overtar Skarp spillet og scorer efter 10 min. Kampen er nu blitt meget spennende, farten er stor, og Skarp øker til 4-2. TIL setter alle kluter til og klarer å redusere til 4-3 efter flott prestasjon av Shotland.

Desverre var været ikke det beste; regnet som strømmet jevnt ned under hele kampen, gjorde banen sleip og vanskelig å spille på. Det som blev prestert hadde ikke synderlig meget med fotball og gjøre. Noe velberegnende spill var det uråd og få istand. Man gav ballen et spark, men fikk den skjelden dit man vilde og dit den skulde.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Tromsø Stiftstidende).

Oppdatert: 03.07.2003

Del dette: