Kretsserie 1934: Tromsø IL - Harstad IL

Kretskampen mellem Tromsø IL og Harstad IL resulterte i en forjent seier på 3-2 for Tromsø Idrettslag, og tross det trøstesløse vær var kampen vel verdt å se.

Spillet veksler og begge lag har målchanser. Men HIL er meget kjappere på ballen. Efter vel 10 min, burde TIL hatt mål. Det hele faller imidlertid i fisk efter to sleivspark. HILs løpere virker hurtige og påpasselige og får også mål efter 30 minutter, men TIL utligner i samme minutt. Gustav Dalsbøe går op direkte fra centrum og skyter flott øverst i hjørnet.

I annen runde tar TIL sig godt sammen og leverer god fotball. De er blitt meget kjappere på ballen og ligger adskillig foran HIL. Resultatet uteblir heller ikke. Efter 8 minutters spill øker TIL til 2-1 idet centerløper scorer efter et flott oplegg fra y.h.  Tempoet er nu stort og spillet veksler med TIL et hestehode foran. - HILs målmann arbeider godt og redder en masse. Særlig er han aktiv ute i feltet. TILs indre høire Berger, har en flott periode. Således er hovedæren for TILs tredje mål hans. Like efter har han et skudd i stangen. Da det gjenstår 5 minutter får HIL straffespark efter en hands. Straffesparket settes kontant i nettmaskene.

Oppdatert: 03.07.2003