Kretsserie 1934: Nor Narvik - Tromsø IL

Nor og Tromsø IL møttes i Narvik til kretskamp i A-klassen. Resultatet ble en solid seier til Nor med 4-0. TIL hadde et sørgelig svakt lag denne gang. Og flere av klubbens gamle spillere savnedes, b.l.a. brødrene Dalsbø. Det blev da liten motstand TIL kunne yde Nor denne gang, og det influerte igjen på Nors spillere, slik at disse ikke tok kampen alvorlig nok, og ikke gjorde sitt beste. En tam og lite spennende match blev det, med dens massevis sleiv og polespark.

Nor fikk to mål i hver omgang. Begge mål i første omgang blev gjordt av Mikkelsen, det første ved et flott nikk etter pasning fra Bye. Det andre etter et lavt skudd fra nært hold. I annen omgang gjorde G. Østbye Nors tredje mål med en markkryper neders i hjørnet. Mikkelsen går så alene igjennom og gjorde Nors 4de og siste mål.

På TILs lag var det i grunnen bare målmannen og backene som leverte en god kamp, og av disse var Stellander best. Ellers spilte TIL-guttene uten plan, og til og med en farlig spiller som Shotland gjorde ingen ting i denne kampen.