Kretsserie 1932: Tromsø IL - Harstad IL

Det var en rivende og spennede kamp vi fikk se. HIL var i langt bedre form enn ved siste besøk, og resutatet var helt til siste minutt uvisst . Første runde dominerte Turn. Stadig blev HILs forsvar satt på den hårdeste prøve, og det skyldes kun Turn-løpernes ubeslutsomhet foran mål og den dårlige utnyttelse av chansene at det gode resultat lot vente på sig. Da en ball imidlertid slapp inn i HIL-målet blev tempoet straks satt et par streker op, og før omgangen var over hadde HIL utlignet.

I annen omgang tok Harstad-karene sig sammen, mens våre derimot slappet tydelig av. Lenge førte HIL et kraftig angrepsspill, og nervøsiteten rundt banen var stor og meget hørbar. Mot slutten av omgangen kom Turn atter til hektene, og efter at HIL hadde somlet bort et par opplagte målchanser viser løperne synlige tegn på tretthet. Tempoet har snarere økt enn sunket, og da et av Turns opløp resulterte i mål, er slaget avgjordt. Slutten er preget av ødelagte chanser for Turn.

Turn er altså nu blitt kretsmester på en uke, idet laget har vunnet sine tre kamper. Interessen for kretsserien er svekket betydelig, idet de gjennstående kamper bare tjener til å peke ut en jumbo til kvalifikasjonskamp.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 01.07.2003

Del dette: