NNM 2.runde 1931: Tor (TIL) - Skarp

Tor var begunstiget av alle gode guder, vant målvalget og fikk spille med god medvind i første runde og i praktisk talt vindstille i annen, og fikk da også fordel av den intrengende skumringen i slutten av annen runde, under Skarps ganske sterke press. Og Tor tok chansene og forsto til fulle å utnytte dem, og fortjente også seieren.

Knappe ti minutter efter fløiten var gått fikk Tor sitt første mål, elegant satt i nettet. Skarp greide tross motvinden å yde god motstand. men de chanser laget opnådde blev ødelagt ved offside. Tor var overlegen og befestet sin stilling ved et nytt mål efter ca. en halv times spill.

Skarp åpnet annen runde med et meget hardt press og blev belønnet med et mål. En hel del gode chanser blev forspilt og humøret spaknet. En halv time blev det levert jevnt spill, men så jaget klokken tempoet  og da det var knappe fem minutter igjen fikk Tor det avgjørende seiersmål. Skarp greide å presse inn et mål til, da det var knappe to minutter igjen, men det var forsent. Spillet var fortapt for Skarp og Tor vandret videre i kampen om det nord-norske mesterskap.

Tor har et godt lag og et pålitelig lag og vil sikkert nå langt op på mesterskapstigen iår. Skarp har for svake ytreløpere og man savner en feiende centerhalf. Begge lags målmenn spilte meget pent. 

Dommer var Kåre Sørensen.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 30.06.2003

Del dette: