NNM 1.runde 1931: Tor (TIL) - Fløya

Første kamp i Nord-Norsk mesterskap er undagjort. Tor satte Fløya utenfor, men der måtte ekstromganger til. Tor hadde ikke sin vanlige opstilling til å begynde med. Denne opstilling viste sig å være lite heldig, og så farlig, at et mål til for Fløya i første omgang hadde vært avgjørende. Spillet, og da i særdeleshet i 1. omgang, var ikke meget å rope hurra for. Høie baller, de fleste uten adresse.

Skal laget som seiret ha chanser på den videre vei mot mesterskapet, bør de nok allerede neste gang ta frem spill fra tidligere årganger. Fløya hadde som vanlig sin force i 1. omgang. Allerede efter to minutters spill noterte de sitt første mål. Så vekslet spillet uten at det lykkedes Tor å utligne. Tvertimot fikk Fløya sitt mål nummer to, som dog var tvilsomt.

I annen omgang presset Tor til å begynne med uten hell. Fløyas målmann var både god og heldig. Først efter 20 minutters arbeid kom Tors første mål. Stemingen i de to leire steg. Hadde der før vært kamp på banen, blev det nu "cup-kamp". En Fløya-spiller blev utvist. Like før pipen gikk for full tid, fikk Tor tilkjent straffespark, som Karl Dalsbøe nettet. Ekstraomgangene resulterte i to mål til for Tor.

Dommeren var ikke god.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 30.06.2003

Del dette: