Kretsserie 1931: Skarp - Tor (TIL)

Årets første kretskamp mellem Skarp og Tor var som sedvanlig når disse to lag møttes, imøtesett med stor interesse. Været som hadde vært ustadig, hadde et av sine gode luner, så kampen for det meste kom til å gå i stekende solskinn. Det var en hel del tilskuere, og til en forandring var nesten alle inne på banen, og ikke på gratishaugen. Dette skyldes vel en stor del at entreen var satt til 50 øre istedenfor det sedvanlige 1 krone.

Begge lag spilte med et en hel del nye spillere, og da Skarp ikke hadde lov å stille med  et par av de nye spillere som var gått over fra Tromsøkameratene, var man spent på hvor stort nederlaget de vilde få.  Kampen blev  derfor for de fleste en stor overraskelse, den blev meget god og jevn med en masse spennende situasjoner foran begge mål.  Skarp fikk målvalget, og valgte å spille med solen i ryggen og efter endel vekslende spill,  hvor Tor i det 7. minutt burde vært stand til å skaffe sig ledelsen, fikk Skarp i det 10. minutt mål ved centerforward.  Tors venstre back feilet og falt, og da Skarps centerforward helt foran åpent mål var der ingen chanse for målmannen å redde. I det 20. minutt var Tors centerforward for åpent mål, men satte ballen midt på målmannen.

Annen runde blev som den første ført i et meget godt tempo. Tor lå denne runden endel over, idet Skarp så ut til å ha en slapphetsperiode mot slutten av omgangen. Denne runden blev målløs, og Skarp hadde sikret sig to points i kretsserien.

Dommer Kåre Sørensen var som vanlig god.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 30.06.2003

Del dette: