Kretsserie 1930: Skarp - Turn (TIL)

Turn har vært favoritten de to siste årene, og de aller fleste kunne ikke tenke sig annet enn Turn-seier, eller til nød gå med på at Skarp kunde seire knepent. Og så går Skarp hen og beseiret Turn, overlegent og knusende, og seirer velfortjent.

Kampen begynte svært spakt, og alle tilløp på farlig spill blev spontant stoppet av dommeren, Kåre Sørensen.  I det 20. minutt fikk Skarp mål, til stor forbauselse både for Turn og laget selv. Runden gikk ut med 1-0.

Annen runde var den beste. God fart og pent spill av begge lag, men med irriterende longpassing-spill blandt løperne. Den fornøielige og rivende hurtige short-passing som er Turns styrke, så man lite til og usikkerheten innen laget vokste sterkt da Skarp fikk sitt annet mål. Debutanten Sørbøe på ytre høire på Skarp-laget var svært svak, og virket nærmest redd av sig, men han viste da sin berettigelse på laget ved å sette inn det tredje målet meget kontant. Turn brøt ikke sammen, og det tjener laget til ære. De kjempet fortvilt videre og omsides lykkedes å få inn et velfortjent mål. Og det blev det hele, kampen gikk ut med 3-1.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 29.06.2003

Del dette: