Kretsserie 1929: Turn (TIL) - Fløya

Referat : Årets første kretskamp i klasse A blev spilt på Idretsplassen mellem Fløya og Turn i overvær av ca. 500 mennesker (inklusive gratishaugen, som p.g.a. regnveiret var yters slett besat) og med Kåre Sørensen som dommer. Kampen blev meget slett spillet, spesielt av Fløya som nu har store chanser til og bli jumboer, hvis de ikke forbedrer sig senere i sesongen. Turns spill var stundom ganske bra, men da Fløya ikke ydet noen særlig motstand, blev det en ensidig pres mot et mål. Turn presset mange gange rent uhyggelig foran Fløyas mål, men løperne somlet eller var for sen i avtrekkeren. Av de to mål som blev gjordt i første omgang, var det ene selvmål, og det andre ruschet Dalsbøe ut av henderne på målmann og inn i mål.

I anden runde gjorde Fløya nogen svake forsøk på å komme op i nærheten av Turns mål, og det lykkedes merkelig nok et par gange, men det var også det hele. Turns løperekke spilte i denne omgang utmerket og lavet hele 5 mål.

Guttemusikken spilte glimrende under vicedirigent "Rulles" ledelse - og hans elegante sving på tamburmajorstokken var imponerende og er han til al ære verdt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Tromsø Stiftstidene og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 28.06.2003

Del dette: