Kretsserie 1927: Turn (TIL) - Skarp

Man merket straks at "Turn"  var fotballaget på banen. De hadde gode kombinasjoner, samspillet og pasningene var i orden. I det hele tatt virket laget godt sammensveiset. Allerede etter 45 sekunder etter avspark fikk "Turn" sitt første mål og umidelbart etter sitt andre. I slutten av omgangen kvitterte "Skarp".

2. runde ble dårlig spilt, kampen sto for det meste på "Turn"s banehalvdel, men de opløp "Turn" hadde var farligere enn "Skarp"s. I denne omgangen fikk begge lag to mål hver. "Turn" virket som før nevnt mere som et helstøpt fotball-lag. Backene var sikre og dels heldige. Målmannen usikker. Halfrekken var utmerket, bedre en "Skarp"s og løperne syntes å ha den fornødne samtreningen. De hadde god fremdrift og spilte meget pent sammen. Det skortet endel på skyteferdigheten, men det var ting som begge lag var felles om. Disse lag har nu møttes 44 ganger. Derav har "Skarp" vunnet 39,  to er uavgjordt,  og "Turn" har vunnet tre.

Første runde blev spillet godt, mens anden blev spillet slet, dette skyldes det varme veir og den dårlige trening, som begge lag har hatt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø og Tromsø Stiftstidene).

Oppdatert: 25.06.2003

Del dette: