Kretsserie 1926: Skarp - Turn (TIL)

Ei heller denne gang skulde det lyktes for de alltid håpefulle "Turn"guttene å slå "Skarp".  "Turn" stillet i går med topplag, mens"Skarp" manglet Overvåg og Leif Johansen, til gjengjeld hadde de fått igjen Birger Markussen.

I første runde ble spillet elendig fra begge parter. "Skarp" presset hårdt, men mål ble det ikke. Dette skyldes først og fremst løpernes totale mangel på skyteferdighet. "Turn" hadde god fart og en rekke opløp, som imidlertid strandet på "Skarp"s gode forsvar.

2. runde begynte som første, uten plan, samspill eller taktikk. Men så fikk "Skarp" et mål ved et pent skudd av Th.Stenvold, og da kom det en annen fart i tingene. Det vil si "Turn" gjorde, kraftig oppmuntret av sine patrioter, flere farlige forsøk på å få i stand opløp mot "Skarp"-målet. Et stykke ut i omgangen fikk  "Skarp" sitt andre mål ved et knallhårdt skudd fra Edvard Johansen.  "Turn" klarte ikke å utligne, og med resultaet 2-0 gikk "Skarp" ut av banen som kretsmester i fotball 1926.

"Turn" hadde ingen god dag, det har de forresten aldri mot "Skarp". De kan spille godt og mange gange slå utenbys lag, men mot "Skarp" er det likesomt gått dem i blodet at de skal tape.  

Dommer var Olaf Angell fra Nordlys.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 24.06.2003

Del dette: