Kretsserie 1924: Glimtkameratene - Turn (TIL)

Den første kretskamp i fotballavdelingens A-klasse spiltes på Idrætsplassen og resulterte i seier for Turn over Glimtkameratene mot 3 mot 1 mål. Av kampen kunde man neppe få det inntryk at det var A-kamp, dertil vistes det virkelig forlite fotballspill. Heldigvis var det noen få unntakelser. På Glimtkameratene så vi det manglet et par Kirkenesgutter som i den senere tid har satt sitt preg på Glimtkameratenes forsvarspill.  Målmannen Lindberg var lagets beste mann. Han overdriver dog altfor meget leken med ballen før den spilles ut.

Turn har et tilsynelatende godt lag, dog tør man si at ytre høire absolutt bør byttes ut. Sverre Isaksen er en flink centerhalf, samler opp en masse baller og legger pent ut. Løperekken er for lite samspilt og manglet gjennembruddsmann. La spillerne trene på sine plasse og Turn kommer langt i kretsserien.

Det tjener den nye klubb "Frigg" til liten ære, at endel av dens medlemmer stiller sig op på sidelinjen og hujer og skriker til dommerens avgjørelser. Arransjørene bør for eftertiden merke de der som driver denne trafik, og hvis gjentakelser skjer, nekte dem adgang til forballkampene.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 22.06.2003

Del dette: