Kretsserie 1921: Skarp - Turn (TIL)

Kretskampen mellom Turnforeningen A og "Skarp" A hadde samlet en masse mennesker trods regnet. Spillet gik den hele tid i hurtig tempo  så det var en fornøielse å se på. Turn hadde bra samspil og kom flere ganger i faretruende nærhet av "Skarp"s mål, men det manglet skytefærdighet. De fik dog sat ind to mål i anden omgang.  "Skarp hadde sin svakhet i forsvaret, i det Knutsen i mål og venstre back Neraas manglet. I steden for disse var innsat B-spillere som dog skjøttet sit herv nogenlunde bra.

At "Skarp" kan opvise i overlegent resultat skyldes den hurtighet og kraft som løperne la i opløpene og dertil i besidelse av god skytefærdighet. Av spillerne må særlig nevnes trekløveret Erling Johansen, Dahl og Petter Widding som bar laget oppe og har æren for "Skarps seier. Dahl nettet de tre første og det 6te mål. Johansen det 5te .   Skarp sikret sig to dyre points og bør vel ha chanser for å føre kredsmesterskapet hjem  til Tromsø i år.

En ting vi til stadighet er vitne til på Idrætspassen under fotballkampe er at unger og voksne kliner seg inntil målstængene og klynger seg langt over linjen til stor gene for spillerne, især målmanden. Rette vedkommende bør ha sin opmeksomhet henvendt på dette, så målet kan bli holdt rent for fremtiden.  

Dommer var Odd Haugen fra "Sport".

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Tromsø Stiftstidene).

Oppdatert: 21.06.2003

Del dette: