Fødselsdag:
01.01.1958
Biografi:

Halvard Kildalsen spilte sitt første år som fotballspiller (putteklassen) i Fløya. Fra smågutter ble det bare TIL og det har det blitt fram til idag. Han spilte graden opp til A-laget (18 år), her fikk han med seg fem kamper. Det ble endel benkesliting og veldig mange B-kamper. Halvard var en rask spiller og flink til å komme rundt på kantene. Da han dro i militæret, ga han seg. Men fortsatte med bedriftsfotball.

I 1983 var han oppmann for juniorlaget og året etter var han oppmann i sammen med "Boa" for A-laget. Han trente et lag fra puttestadiet til gutteklassen.  Halvards siste kamp var mot Tromsdalen, den vant TIL hele 7-1. Kampen gikk på Valhall og her er Bladet Tromsøs referat:

I og med åtte scoringer totalt ble kampen svært så underholdende. Men dermed var det ikke sagt at det var noen stor forestilling de mange tilskuerne fikk overvære. TIL-spillerne fikk nærmest leke og boltre seg som de ville i store deler av kampen. Etter seks minutters spill av første omgang var det klart for 1-0. Morten Nilsen hadde kranglet seg til scoringsposisjon, og ble helt ureglementert felt av TUIL-keeperen. Straffesparket satte lagkaptein Hans-Tore Bjerkaas kontant i mål.

I 1976 begynte Halvard i Veivesenet og her har han vært siden, med unntak av en kort periode i Pristilsynet. Halvard koser seg på hytta i Malangen, men han ser alle TILs hjemmekamper.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (23.06.2006)

Hjemsted: Tromsø

Født: 01.01.1958

TILs-debutdato: 02.05.1976

TILs-siste dato: 16.05.1976